خلال شهر يونيو الماضي..

مستشفى القلب بجامعة أسيوط يستقبل ( 3584) متردداً بالعيادات الخارجية

المصدر: المركز الإعلامي لمستشفيات جامعة أسيوط

التاريخ: ٧ يوليو ٢٠٢٤

استقبل مستشفى القلب بجامعة أسيوط، (3584) متردداً على العيادات الخارجية خلال شهر يونيو الماضي، تحت رعاية الدكتور أحمد المنشاوي رئيس جامعة أسيوط، والدكتور علاء عطيه عميد كلية الطب ورئيس مجلس إدارة المستشفيات، والدكتور عصام عبد الله مدير المستشفى.

وسجل المستشفى (372) حالة دخول بالقسم المجاني، إلى جانب إجراء (302) عملية جراحية بقسم القلب والأوعية الدموية، و(93) عملية جراحية بقسم جراحة القلب والصدر خلال الشهر نفسه.

In June 2024, Assiut University Heart Hospital received (3584) visitors to its outpatient clinics.

This was under the supervision of Dr. Ahmed El-Manshawi, President of Assiut University, Dr. Alaa Attia, Dean of the Faculty of Medicine and Chairman of the Hospital Board, and Dr. Essam Abdallah, the Hospital Director, The hospital recorded (372) free admission cases, The hospital also performed (302) surgical operations in the Cardiovascular Surgery department, and (93) surgical operations in the Cardiothoracic Surgery department during the same month.