Student Nada Khaled Jaber in the College’s Architecture Department gets fourth place in the university’s Ideal Student Competition.

Under the patronage of Mr. Dr. Ahmed El-Minshawy, President of the University, and Mr. Dr. Ahmed Abdel Mawla, Vice President of the University for Education and Student Affairs, Assiut University witnessed the conclusion of the Ideal Male and Female Students Competition, where student Nada Khaled Jaber, a student in the second year of the Faculty of Architecture Department, won fourth place in the Ideal Student Competition. At the university, in the competition organized annually by the Social Activity Department of the General Administration of Youth Welfare at the university.
The student, Nada Khaled Jaber, received a certificate of appreciation and a financial award of 600 pounds.
In this context, Professor Dr. Khaled Salah, Dean of the College, congratulated the student, wishing her further success and progress.
الطالبة ندي خالد جابر بقسم العمارة بالكلية تحصل على المركز الرابع لمسابقة الطالبة المثالية بالجامعة.