٢٠ مايو ... مستشفيات جامعة أسيوط تنظم اليوم العلمي الأول للصيادلة الإكلينيكيين حول التكامل بين دور الطبيب والصيدلي الإكلينيكي لتحسين الخدمات الطبية"

المصدر: المركز الإعلامي لمستشفيات جامعة أسيوط

التاريخ: ١٦ مايو ٢٠٢٤م

تنظم مستشفيات جامعة أسيوط اليوم العلمي الأول للصيادلة الإكلينيكيين حول "التكامل بين دور الطبيب والصيدلي الإكلينيكي لتحسين الخدمات الطبية"، تحت رعاية الدكتور أحمد المنشاوي رئيس الجامعة، والدكتور علاء عطية عميد كلية الطب ورئيس مجلس إدارة المستشفيات الجامعية، والدكتور إيهاب فوزي المدير التنفيذي للمستشفيات الجامعية، وتحت إشراف الدكتورة عبير عبد الهادي الكامل المشرف العام على وحدات الصيدلة الإكلينيكية بالمستشفيات الجامعية

يستهدف اليوم التوعية بأهمية التعاون بين الأطباء والصيادلة الإكلينيكيين في تحسين المنظومة الطبية والعلاجية، مما يساهم في الارتقاء بالخدمات المقدمة للمرضى

يأتي اليوم بتنظيم من الدكتورة رضوى عصام الدين محمد، والدكتورة نغم أنور الشهاوي، والدكتورة سارة أحمد عبد المحسن، والدكتورة دينا علي، والدكتورة ميرنا نشأت بشرى، والدكتور فرج عبد الحميد فرج، صيادلة إكلينيكيين

تنطلق فعاليات اليوم العلمي يوم الإثنين الموافق ٢٠ مايو في التاسعة صباحا، بقاعة المؤتمرات بالمستشفى الجامعي الرئيسي

May 20 ... Assiut University Hospitals organizes the first scientific day for clinical pharmacists on integration between the roles of the doctor and the clinical pharmacist to improve medical services

Assiut University Hospitals is organizing the first scientific day for clinical pharmacists on “Integration between the role and the clinical pharmacist to improve medical services,” under the patronage of Dr. Ahmed El-Minshawy, President of the University, Dr. Alaa Attia, Dean of the Faculty of Medicine and the Board of Directors of Hospitals, Dr. Ehab Fawzy, Executive Director of University Hospitals , under pressure from Dr. Abeer Abdel Hadi, the complete general supervisor of the clinical pharmacy units in university hospitals.

The day aims to raise awareness of the importance of cooperation between doctors and clinical pharmacists in improving the medical and therapeutic system, which contributes to improving the services provided to patients.

The day is organized by Dr. Radwa Essam El-Din Muhammad, Dr. Nagham Anwar Al-Shahawi, Dr. Sarah Ahmed Abdel Mohsen, Dr. Dina Ali, Dr. Mirna Nashaat Bushra, and Dr. Faraj Abdel Hamid Faraj, clinical pharmacists.

The Scientific Day activities will begin on Monday, May 20, at nine in the morning, in the conference hall of the main university hospital.