غدا ... مستشفى الأمراض العصبية والنفسية وجراحة المخ والأعصاب بجامعة أسيوط تنظم يوم علمي حول العدوى الفيروسية وتأثيرها على الجهاز العصبي بين سبل الوقاية ومنع المضاعفات

المصدر: المركز الإعلامي لمستشفيات جامعة أسيوط

التاريخ: ١٠ سبتمبر ٢٠٢٤م

تنظم وحدة التعليم المستمر للتمريض بمستشفى الأمراض العصبية والنفسية وجراحة المخ والأعصاب بجامعة أسيوط بالتعاون مع إدارة التدريب الفني وتطوير التمريض يوم علمي حول العدوى الفيروسية وتأثيرها على الجهاز العصبي بين سبل الوقاية ومنع المضاعفات، تحت رعاية الأستاذ الدكتور أحمد المنشاوي رئيس الجامعة، والأستاذ الدكتور علاء عطية عميد كلية الطب ورئيس مجلس إدارة المستشفيات الجامعية، والأستاذ الدكتور محمد عبد الباسط خلاف مدير مستشفى الأمراض العصبية والنفسية وجراحة المخ والأعصاب، والأستاذ الدكتور خالد البيه نائب مدير المستشفى للشئون الطبية والعلاجية، والأستاذ الدكتور عبد الحكيم عبد الستار نائب مدير المستشفى للشئون الإدارية والجودة.

يأتي اليوم من الدكتورة هوايده خلف، والأستاذة نجوى يونس، والأستاذة خضره سيد، والأستاذة منى عبد الفتاح.

تنطلق فعاليات اليوم بقاعة المؤتمرات بالمستشفى في العاشرة صباحا.

"Tomorrow, the Neurology, Psychiatry, and Neurosurgery Hospital at Assiut University, in collaboration with the Continuing Nursing Education Unit and the Technical Training and Nursing Development Department, will be organizing a scientific day on viral infections and their impact on the nervous system, exploring preventive measures and the prevention of complications.

This event is held under the patronage of Prof. Dr. Ahmed Al-Menshawi, President of the University, Prof. Dr. Alaa Attiya, Dean of the Faculty of Medicine and Chairman of the Board of Directors of University Hospitals, Prof. Dr. Mohamed Abdel Basset Khalaf, Director of the Neurology, Psychiatry, and Neurosurgery Hospital, Prof. Dr. Khaled Al-Bayeh, Deputy Director of the Hospital for Medical and Therapeutic Affairs, and Prof. Dr. Abdel Hakim Abdel Sattar, Deputy Director of the Hospital for Administrative and Quality Affairs.

The day's program will be presented by Dr. Hawayda Khalaf, Ms. Nagwa Younes, Ms. Khadra Sayed, and Ms. Mona Abdel Fattah.

The event will commence at 10:00 AM in the hospital's conference hall.