مستشفى جراحة المسالك بجامعة أسيوط يحتفل بحلول المولد النبوي الشريف مع عدد من العاملين بالمستشفى

eee

المصدر: المركز الإعلامي لمستشفيات جامعة أسيوط

التاريخ: ١٥ سبتمبر ٢٠٢٤م

في إطار حرص مستشفيات جامعة أسيوط برئاسة الأستاذ الدكتور أحمد المنشاوي رئيس الجامعة، والأستاذ الدكتور علاء عطية عميد كلية الطب ورئيس مجلس إدارة المستشفيات الجامعية على التأكيد على الدور المجتمعي وتوثيق الروابط بين جميع العاملين بها، نظمت إدارة الموارد البشرية بمستشفى جراحة المسالك بجامعة أسيوط، تحت إشراف الأستاذ الدكتور ضياء عبد الحميد مدير المستشفى، احتفالية بمناسبة حلول المولد النبوي الشريف، وذلك في إطار الحرص على خلق روح الود والمشاركة بين مختلف العاملين بالمستشفى.

شهد الحفل حضور الدكتور مصطفى عاطف مدرس جراحة المسالك، والدكتور مصطفى كامل مدرس مساعد جراحة المسالك، والدكتور شرقاوي فرغلي مدير إدارة شؤون العاملين، وعددا من العاملين بإدارة الموارد البشرية.

Urology Hospital at Assiut University celebrates the birth of the Prophet with a number of

hospital workers

As part of Assiut University Hospitals' commitment to community engagement and fostering strong bonds among its staff, as emphasized by University President Dr. Ahmed El-Menshawy and Dean of the Faculty of Medicine and Chairman of the Board of University Hospitals Dr. Alaa Attiya, the Human Resources Department at Assiut University Hospital of Urology, under the supervision of Hospital Director Dr. Diaa Abdel Hamid, organized a celebration to mark the Prophet's Birthday. This initiative aims to cultivate a spirit of camaraderie and participation among all hospital staff.

The event was attended by Dr. Mustafa Atef, Lecturer in Urology, Dr. Mustafa Kamal, Assistant Lecturer in Urology, Dr. Sharqawi Farghaly, and several members of the Human Resources Department."