أخيرًا وبعد طول أنتظار المركز الجامعي للتطوير المهني (UCCD) موجود في جامعة أسيوط لطلاب الفرق النهائية بمختلف كليات الجامعة.

ال (UCCD) هو جزء من إتفاقية شراكة بين جامعة أسيوط و الوكالة الامريكية للتنمية الدولية وتحت إشراف الجامعة الاميركية بالقاهرة والمركز هدفه سد الفجوة بين الدراسة الأكاديمية ومتطلبات سوق العمل ودا عن طريق إنه بيوفر لك كورسات مجانية من جهات معتمدة زي AmCham, Aspire, AUC وذلك لتأهيل طلاب الفرق النهائية مهنيًا لسوق العمل.

المركز موجود في جامعات كتير زي عين شمس والمنصورة وطنطا والسنادي هيتم افتتاحه في جامعة أسيوط.

المركز بيوفرلك كورسات التأهيل المهني وبيعلمكم ازاي تعدي في اي انترفيو وأزي تجهز السيرة الذاتية بطريقة صحيحة، وكمان هيساعدك في تنمية مهارات الإنجليزي الي بنحتاجه كلنا في الشغل. ده غير كورسات تانيه كتير متخصصة في مجالات مختلفة زى Employability Skillsو Marketing و Human Resource و Customer Services و Digital Marketing و و غيرهم كتير جدا، والمركز بيقدملك كمان بعض التسهيلات لحضور الكورسات دى.

المركز مكانة المبنى الإداري الرئيسي جناح قاعة الأستاذ الدكتور/ محمد رأفت خلف قاعة المؤتمرات الدور الأول.

ودي الصفحة الرسمية للمركز تقدر تزورها وتعرف أكتر عنه : https://www.facebook.com/UCCDAssiut

- أمين مساعد اللجنة العلمية العليا : حمادة محمد

- أمين اللجنة العلمية العليا : محمود سيد يوسف