Congratulations to the faculty members of the Faculty of Medicine - on the new promotions

• تعيين الدكتور/ عبد السلام عبدالله محمد  _ لشغل وظيفة استاذ بقسم طب وجراحة العيون

•  تعيين الدكتور/ وليد صالح حسن   _ لشغل وظيفة استاذ بقسم التخدير والعناية المركزة

•  تعيين الدكتور/ محمد حسن عثمان  _ لشغل وظيفة استاذ جراحة الوجه والفكين  بقسم الجراحة العامة

•   تعيين الدكتورة/ علا عبد التواب حسين     _ لشغل وظيفة استاذ بقسم الهستولوجي

•  تعيين الدكتوره / ريهام عبد الوكيل ابراهيم    _ لشغل وظيفة استاذ مساعد امراض التخاطب.

•  تعيين الدكتور / محمد سالم هريدي  _ لشغل وظيفة استاذ مساعد بقسم الفارماكولوجي

•  تعيين الدكتورة / شرين منصور جلال احمد  _ لشغل وظيفة استاذ مساعد بقسم طب الأطفال.

•  تعيين الدكتورة / ناريمان السيد محمد ابراهيم ابو العيون  _ لشغل وظيفة استاذ مساعد بقسم جراحة العظام.

•  تعيين الدكتورة / اسماء احمد عبدالعال  _ لشغل وظيفة مدرس بقسم علاج الاورام.

•  تعيين الدكتوره / الشيماء سيد حسن مبارك  _ لشغل وظيفة مدرس بالقسم  امراض الباطنة.

•  تعيين الدكتوره / اسماء يوسف علي عباس  _ لشغل وظيفة مدرس بقسم  الهستولوجي.

•  تعيين الدكتوره / فاطمة محمود عبد الرحيم   _ لشغل وظيفة مدرس بقسم الهستولوجي.

•  تعيين الدكتور / خلف عبدالعال سيد محمد  _ لشغل وظيفة مدرس بقسم  طب الاطفال.

•  تعيين الدكتوره / ريم حاسم صادق رمضان  لشغل وظيفة مدرس بالقسم الطب الطبيعي والرماتيزم.

•  تعيين الطبيبه / زينب صلاح الدين محمد _  لشغل وظيفة مدرس مساعد بقسم الأنف والأذن والحنجرة.

•  تعيين الطبيبه / لمياء محمود مكسي مصطفي_   لشغل وظيفة مدرس مساعد بقسم  طب الاطفال.