Skip to main content
# Title Research Member Research Year
1 Physical Characteristics, Mineral Content, and Antioxidant and Antibacterial Activities of Punica granatum or Citrus sinensis Peel Extracts and Their Applications to Improve … Dr. Nareman Saed Eshak Bahna 2022
2 Biological Activities ofGrape Seed By-Products and Their Potential Use as Natural Sources of Food Additives in the Production of Balady Bread Dr. Nareman Saed Eshak Bahna 2022
3 Physical Characteristics, Mineral Content, and Antioxidant and Antibacterial Activities of Punica granatum or Citrus sinensis Peel Extracts and Their Applications to Improve Cake Quality Dr. Nareman Saed Eshak Bahna 2022
4 فاعلية برنامج تغذوي إرشادي لتوعية الأمهات بخطورة تخطي وجبة الإفطار
وأثره علي السلوك العدواني لطلبة المرحلة الإعدادية"
Dr. Hend Mohammed Ali Mohammed 2021
5 فاعلية برنامج تغذوي إرشادي لتوعية الأمهات بخطورة تخطي وجبة الإفطار
وأثره علي السلوك العدواني لطلبة المرحلة الإعدادية"
Dr. fatma mostafa ahmed el-zohry` 2021
6 فاعلية برنامج تغذوي إرشادي لتوعية الأمهات بخطورة تخطي وجبة الإفطار
وأثره علي السلوك العدواني لطلبة المرحلة الإعدادية"
Dr. Hend Mohammed Ali Mohammed 2021
7 دور الملابس في الحد من التنمر المجتمعي لقصار القامة Dr. Yasmin Ahmed Mahmoud Ahmed 2021
8 فاعلية برنامج تغذوي إرشادي لتوعية الأمهات بخطورة تخطي وجبة الإفطار
وأثره علي السلوك العدواني لطلبة المرحلة الإعدادية"
Dr. fatma mostafa ahmed el-zohry` 2021
9 الطباعة المضيئة كمدخل لإضافة قيم جمالية وتشكيلية لملابس قائدي الدرجات الهوائية Dr. Yasmin Ahmed Mahmoud Ahmed 2021
10 Nutritional Assessment, Physical and Sensory Properties of Biscuits Mixed with Sweet Lupin and Chickpea Flour Dr. Hend Mohammed Ali Mohammed 2020